ایمپلنت دندان امروزه به عنوان درمان استاندارد برای پر کردن جای خالی دندانها در نظر گرفته میشود. ایمپلنت دندان یک میله کوچک پیچی شکل است که طی یک عمل جراحی در داخل استخوان فک فرو میرود تا به استخوان اطراف جوش خورده و آماده نگه داشتن تاج مصنوعی دندان شود. در واقع پایه آن به عنوان ریشه دندان عمل میکند و روکش دندان به عنوان تاج دندان. بنابراین ایمپلنت نیازی به تکیه بر دندانهای اطراف ندارد و در داخل استخوان فک ثابت می ماند. فرایند جوش خوردن استخوان به ایمپلنت را یکپارچگی استخوان (osseointegration) میگویند.

کاشت دندان در کلینیک تخصصی ایمپلنت و پروتز دندانی پاسارگاد براساس جدیدترین روش‌ها و تکنیک‌های متداول، زیر نظر بهترین متخصصان ایمپلنت و جراحان فک و صورت انجام می‌شود.

ایمپلنت دندان چیست؟

ایمپلنت جایگزین مصنوعی دندان است که امروزه به عنوان درمان استاندارد برای پر کردن جای خالی دندانها در نظر گرفته میشود. ایمپلنت دندان یک میله کوچک پیچی شکل است که طی یک عمل جراحی در داخل استخوان فک فرو میرود تا به استخوان اطراف جوش خورده و آماده نگه داشتن تاج مصنوعی دندان شود. در واقع پایه ایمپلنت به عنوان ریشه دندان عمل میکند و روکش دندان به عنوان تاج دندان. بنابراین ایمپلنت نیازی به تکیه بر دندانهای اطراف ندارد و در داخل استخوان فک ثابت می ماند. فرایند جوش خوردن استخوان به ایمپلنت را یکپارچگی استخوان (osseointegration) میگویند.

چرا ایمپلنت دندان در کلینیک تخصصی ایمپلنت و پروتز دندانی پاسارگاد را انتخاب کنیم؟

کاشت ایمپلنت بدون دردمشاوره آنلاین و پشتیبانیهزینه مناسب ایمپلنت از کاشت تا تحویل روکش
بهره مندی از دانش علمی و تجربه بالای موسس و متخصصاناستفاده از بهترین و مدرن‌ترین تجهیزات دندانپزشکیایمنی و بهداشت محیطی

ایمپلنت دکتر روشن طلب

کاشت دندان، امروزه به یکی از بهترین روش‌ها برای حل معضل بی دندانی، تبدیل شده است. استفاده از کاشت دندان علاوه بر جبران دندان ازدست‌رفته به زیبایی لبخند، بهبود جویدن غذا و همچنین به اصلاح تکلم نیز کمک می‌کند. ایمپلنت دندان دکتر روشن طلب بهترین انتخاب برای کاشت دندان جدید است زیرا:

  • استفاده از مشاوره آنلاین و رایگان ایمپلنت دندان
  • پاسخ‌گویی به سوالات شما توسط متخصص جراح فک و صورت
  • کاشت ایمپلنت دندان توسط بهترین جراح فک و صورت و متخصصان ایمپلنت
  • هزینه مناسب ایمپلنت دندان در کلینیک تخصصی دکتر روشن طلب
  • کاشت تخصصی ایمپلنت در 3دقیقه و به کار بردن بهترین برندهای ایمپلنت در دنیا
دکتر روشن طلب فلوشیپ ایمپلنت از امریکا
دکتر روشن طلب فلوشیپ ایمپلنت از امریکا

درمان بی دندانی کامل فک ها چیست؟

برخی مراجعین فکر می کنند با از دست دادن تمام دندان هایشان تنها درمان ممکن و مقرون به صرفه برای آنها دندان مصنوعی است اما…

انواع سرویس‌های جراحی ایمپلنت دندان چیست؟

  • ایمپلنت تک دندان
  • ایمپلنت دندان فوری
  • ایمپلنت دندان بر مبنای پونتیک
  • ایمپلنت دیجیتال و ساخت روکش دیجیتال
  • ایمپلنت بدون درد
  • ایمپلنت پانچ یا بدون جراحی و بخیه زیر سه دقیقه
  • جراحی‌های لیفت سینوس
  • جراحی بازسازی استخوان فک در ایمپلنت دندان

آیا برای کاشت دندان حتما باید عکس cbct داشته باشیم؟

عکس cbct نوعی عکس سه بعدی از فک و دهان است که معمولا متخصص ایمپلنت یا جراح فک و صورت جهت تشخیص بهتر برای کاشت ایمپلنت دندان تجویز می‌کند. در همه موارد نیاز به عکس سی بی سی تی نیست اما در افرادی که متخصص ایمپلنت پس از معاینه احساس کند نیاز به سینوس لیفت یا پودر استخوان و یا جراحی‌های جانبی است برای تشخیص بهتر، وجود این عکس را ضروری اعلام می‌کند. 

ساختار ایمپلنت دندان

در کاشت دندان، پایه‌های فلزی پیچ‌مانند با ریشه دندان جایگزین می‌شوند. ایمپلنت دندانی جدید، مانند دندان‌های واقعی به نظر می‌رسد و جایگزین دندان‌های آسیب‌دیده یا ازدست‌رفته می‌شود. اما ساختار اصلی ایمپلنت دندان چیست؟ یک ایمپلنت دندانی نرمال شامل موارد زیر است:

  • فیکسچر( قطعه پیچ مانند)
  • اباتمنت (پایه متصل کننده پست با تاج)
  • تاج (پروتز ایمپلنت دندان)

در ادامه هر یک از قطعات ایمپلنت دندان را توضیح می‌دهیم.

فیکسچر

عنصر اصلی کاشت دندان، پایه آن است که از جنس تیتانیوم طراحی شده است و مهمترین قسمت کاشت ایمپلنت محسوب می‌شود. پایه یا فیکسچر، با انجام عمل جراحی توسط متخصصین ایمپلنت در استخوان فک قرار می‌گیرد. برای انجام این کار، دندانپزشک متخصص، لثه بیمار را برش زده و بعد به وسیله دریل مخصوص، استخوان فک را سوراخ کرده و فیکسچر را در داخل استخوان قرار می‌دهد.

بعد از مدت زمانی که گذشت، عملیات استخوان‌سازی در اطراف پایه صورت می‌گیرد و به این شکل، سبب چسبندگی و پیوند قوی پایه ایمپلنت به استخوان فک می‌شود و استخوانی کاملا شبیه به استخوان ریشه دندان تشکیل می‌شود.

♦ اباتمنت

اباتمنت همان رابط متصل کننده پایه به تاج دندان است. این قسمت برای نگه‌داری از پروتز است و بعد از اینکه تنه اصلی بر روی ایمپلنت کار گذاشته شد، این وسیله اتصال‌دهنده به عنوان یک لنگر محکم بین تاج و پایه در عمل کاشت ایمپلنت دندان قرار می‌گیرد.

اباتمنت در انواع مختلفی تولید می‌شود:

  • پیچ شونده
  • سمان شونده
  • اتصالات اوردنچری که برای یک فک کامل و یا پارسیل‌هایی که با ایمپلنت محکم شده‌اند به کار می‌رود.

♦ تاج ایمپلنت دندان

تاج یک قسمت دیگر از ایمپلنت دندان است که بعد از قالب‌گیری از لثه و جایی که قرار است دندان ایمپلنت قرار بگیرد، در لابراتوار مخصوص ساخته می‌شود.این قسمت، معمولا از جنس سرامیک ساخته می‌شود بنابراین تحت تاثیر هیچ‌گونه پوسیدگی، باکتری و مواردی از این قبیل قرار نمی‌گیرد و ماندگاری بسیار بالایی دارد. تا اینجای مطلب، در مورد قطعات ایمپلنت دندان گفته شد. در ادامه به انواع کاشت  دندان ایمپلنت پرداخته می‌شود.

تفاوت ایمپلنت با بریج

تفاوت ایمپلنت با بریج در چیست؟

انواع ایمپلنت دندان چیست؟

برای کامل کردن توضیحات در مورد اینکه کاشت دندان چیست؟ باید بدانید که ایمپلنت دندان نوعی پروتز کاشتنی تیتانیومی است که در استخوان فک قرار گرفته و نقش ریشه دندان را ایفا می‌کند. دندان ایمپلنت حدود ۳ تا ۶ ماه بعد از کاشت به استخوان فک جوش می‌خورد و پس از آن می‌تواند روکش را در جای خود نگه دارد.

امروزه بیش از صد نوع ایمپلنت در بازار وجود دارد که پزشکان متخصص براساس نوع انتخابی و سلیقه‌ مختلف بیماران از آنها استفاده می‌کنند اما معیار خوب بودن و کیفیت ایمپلنت، براساس پاسخی که بافت‌های فک بیمار به آن می‌دهند اندازه‌گیری می‌شود.

♦ ایمپلنت معمولی

در این نوع، در اصل از دندان طبیعی تقلید می‌شود. برای انجام آن یک پروسه زمانی باید طی شود. ابتدا، دندان پوسیده باید کشیده شود، مدت زمانی صبر می‌کنند تا جای زخم آن به طور کامل، بهبود یابد؛ بعد با عمل جراحی پایه دندان در استخوان فک قرار می‌دهند و بعد حدود ۳ تا ۶ ماه باید منتظر ماند تا ‌پایه به صورت کامل با استخوان جوش بخورد و بستر مناسبی برای قرار گرفتن تاج دندان بر روی پایه مهیا شود. بعد از آن تاجی که از سرامیک ساخته شده است را بر روی پایه قرار می‌دهند.

♦ روش ایمپلنت ‌های Endosteal  و روش پانچ

این دو روش رایج و کاربردی دیگر در اجرای ایمپلنت می باشند که پایه های ایمپلنت کامل درون استخوان فک قرار داده می شوند.  ایمپلنت های اندوستال گزینه مناسبی برای جابجایی پروتز دندانی و بریج ها می باشند و متخصص متناسب با سایز ایمپلنت فک را سوراخ می کند تا ریشه دندان را در آن قرار دهد. بعد از اینکه پایه های ایمپلنت قرارداده شد باید بین ۴ تا ۶ ماه صبر کرد تا استحکام کامل شود بعد ادامه درمان زیر نظر متخصص طی گردد.

در روش پانچ شرایط درمان بهتر انجام می شود، جراحی و باز شدن لثه نیست و دوره نقاهت فرد به مراتب کوتاه تر از دوره نقاهت استفاده از روش های دیگر درمانی است.

♦ ایمپلنت فوری

ایمپلنت فوری نیز یک نمونه جایگزین برای دندان است که با نوع معمولی تفاوت دارد. در این نوع کاشت دندان، لازم است که تراکم و طول و عرض استخوان فک برای انجام کار آزمایش شود. در روش ایمپلنت فوری یا ایمپلنت یک روزه ، وقتی که عمل جراحی و پایه‌گذاری، از پروتز موقت که از جنس پلاستیک ساخته شده‌اند، استفاده می‌شود و بعد از گذشت۳ تا ۵ ماه، پروتز نهایی جایگزین، پروتز موقت می‌شود.

مزیتی که پروتز موقت دارد این است که کمک می‌کند تا ایمپلنت، به طور دقیق و مناسب، با استخوان فک جوش بخورد. برای انجام این نوع ایمپلنت دندان، استخوان فک باید تراکم کافی را داشته باشد.

♦ ایمپلنت دیجیتال

با پیشرفت علم و تکنولوژی ایمپلنت دیجیتال و یا تک مرحله‌ای جایگزین نوع معمولی و عادی شده است. این نوع کاشت دندان، با استفاده از ابزارهای مدرن و نرم‌افزارهای سه بعدی انجام می‌گیرد و در طی آن، کمترین برش در لثه و استخوان فک فرد ایجاد می‌شود به همین خاطر نسبت به دو نوع قبل درد کمتری دارد.

در این روش، پزشکان متخصص، با استفاده از نرم‌افزار شبیه‌سازی، وضعیت استخوان و عصب فک فرد را بررسی می‌کنند و با اطلاعاتی که از آن به دست می‌آورند، تشخیص می‌دهند که برش‌های جراحی ایمپلنت دندان باید در کدام قسمت صورت گیرد.

♦ اوردنچر

یکی دیگر از انواع کاشت ایمپلنت دندان اوردنچر است. روش اوردنچر یک روش با قیمت مناسب و دوام بالا است. در این روش که به صورت فک کامل صورت می‌گیرد، پروتز بر روی تعدادی پایه که در لثه کاشته می‌شوند، قرار می‌گیرد و بعد از آن روکشی از دندان بر روی پروتز قرار می‌گیرد. لازم به ذکر است که در این روش، هر چقدر پایه بیشتری در لثه بکارند، میزان لقی دندان کمتر می‌شود.

لازم به ذکر است که تعداد پایه‌های موردنیاز برای کاشت اوردنچر، توسط متخصص ایمپلنت و بنا بر شرایط فک و لثه شما تشخیص داده می‌شود. نکته مهمی که باید بدانیم این است که اوردنچر روی دندان اصلی نیز قابل اجرا است اما اگر بر روی پایه ایمپلنت انجام شود استحکام بیشتری دارد.

♦ روش ایمپلنت دندان All-on-4

روش ایمپلنت All On 4 یک روش جدید و مؤثر در زمینه ترمیم دندان‌ها و جایگذاری دندان‌های کامل می‌باشد. این روش به طور خلاصه به معنای نصب یک ترمیم دندانی بر روی چهار ایمپلنت دندان می‌باشد. ایمپلنت‌ها پیچ‌های فلزی یا تخته‌های بسیار قوی هستند که به استخوان فک متصل می‌شوند. این ایمپلنت‌ها به عنوان پایه‌ای برای ترمیم دندانی ثابت عمل می‌کنند.

کاشت دندان به روش All On 4 یک روش نوین دندانپزشکی برای جایگزین کردن دائمی تمام دندان های از دست رفته یا آسیب دیده در فک بالا یا پایین با استفاده از فقط چهار ایمپلنت است که دو ایمپلنت در جلوی فک و دو ایمپلنت در پشت فک معمولا با زاویه 30 تا 45 درجه قرارداده می‌شود. این روش به دلیل مزایای متعددی که دارد، به سرعت به یکی از محبوب ترین روش های کاشت دندان تبدیل شده است. ایمپلنت all on 4 برخلاف دندان های مصنوعی که لق می‌زنند و نیاز به چسب دارند، ثابت و دائمی هستند

ایمپلنت all on 4

♦ ایمپلنت Full Arch

در برخی موارد بیمار مجبور است تمامی دندان‌های بالا و پایین را ایمپلنت کند. در این روش معمولاً از ۶ تا ۸ ایمپلنت در هر قوس استفاده می‌شود تا بریج را راحت‌تر بتوان نصب کرد. در این روش پروتز ثابت با ایمپلنت قرار نیست هر روز درآورده شود و دوباره روی آن قرار گیرد، در عوض، این پروتزها به طور دائم به ایمپلنت های دندانی شما متصل می شوند. پروتزهای ثابت مبتنی بر ایمپلنت بیشتر شبیه دندان های واقعی هستند. برای مراقبت از آنها، به سادگی مسواک بزنید، نیازی نیست هر شب قبل از رفتن به رختخواب دندان های خود را بیرون بیاورید و از محلول های پاک کننده استفاده کنید. بسیاری از بیماران طرفدار این نوع ایمپلنت هستند. زیرا به آنها اجازه می دهد فراموش کنند که پروتز دارند.

♦ مینی ایمپلنت

مینی ایمپلنت نیز نوعی دیگر از ایمپلنت دندان است. این روش خاص، به ایمپلنت معمولی شباهت دارد اما نسبت به آن سایز کوچکتری دارد و برای انجام آن از تکنیک‌ها و فن‌های جدیدتری استفاده می‌شود. این نوع ایمپلنت دندان، درد کمتری دارد و اگر به خوبی و به طور دقیق و مرتب انجام گیرد، عمر بسیار طولانی دارد.

انواع ایمپلنت کل دهان

همچنین ایمپلنت کامل دهان را به دو دسته زیر می‌توان تقسیم بندی کرد:


پروتز ثابت یا روکش مبتنی بر ایمپلنت

Full Arch ( ثابت)

این نوع ایمپلنت بر پایه‌ی 8 تا 10 پایه در فک بالا و 6 تا 8 پایه فک پایین نصب می‌شود.بعد از اتمام مرحله نصب پایه‌ها نوبت به نصب تاج دندان می‌رسد.

All-on-4 ( ثابت)

این روش به طور خلاصه به معنای نصب یک ترمیم دندانی بر روی چهار ایمپلنت دندان می‌باشد.


پروتز کامل دهان بصورت اوردنچر مبتنی بر ایمپلنت ( متحرک)

می‌توانیم این نوع ایمپلنت را برای افراد مسن‌ مناسب‌تر بدانیم.این روش که نسبت به روش پروتز ثابت یا روکش مبتنی بر ایمپلنت اقتصادی‌تر محسوب می شود .

کاشت ایمپلنت پانچ در رشت

کاشت ایمپلنت پانچ در رشت توسط دکتر حسن روشن طلب انجام می شود.

مراحل کاشت ایمپلنت دندان چیست؟

همانطور که گفته شد، ایمپلنت دندان جایگزین بسیار مناسبی برای ترمیم دندان‌های پوسیده و آسیب‌دیده است؛ چرا که پایه ایمپلنت، بعد از کاشته شدن در استخوان فک، با آن ادغام می‌شود و به این ترتیب، وقتی که تاج دندان بر روی آن قرار گیرد، هیچ‌گونه لغزش و سر و صدایی در دهان ایجاد نمی‌کند.
به‌طور کلی کاشت دندان، برای بیماران مختلف، مراحل متفاوتی دارد. در صورتی‌که بیمار دارای شرایط استخوانی مناسب و فاقد بیماری‌های خاص باشد فرآیند ایمپلنت دندان، طی ۵ مرحله صورت می‌گیرد. برخی از بیماران در طی مراحل ایمپلنت دندان نیاز به جراحی‌های اضافه‌ دارند، از جمله جراحی لیفت سینوس و در برخی موارد نیز استفاده از پودر استخوان و یا جراحی‌های پیشرفته‌تر مانند اسپلیت یا گرفت استخوانی ضرورت دارد.
کاشت دندان به صورت مرحله به مرحله انجام می‌گیرد. مراحل کاشت دندان در شرایط نرمال به ترتیب زیر است:

  • کشیدن دندان
  • جراحی سینوس لیفت و پیوند استخوان در صورت نیاز
  • کاشت فیکسچر
  • هیلینگ گذاری
  • قالب‌گیری اباتمنت
  • نهایی کردن پروتز

کاشت ایمپلنت دندان برای چه افرادی لازم است؟

همه افراد برای انجام کاشت دندان مستعد و مناسب نیستند. در شرایط نهایی متخصص بررسی می کند که امکان انجام کاشت دندان وجود دارد یا خیر. برخی از شرایطی که کمک می کند فرد برای انجام ایمپلنت مناسب تر باشند عبارتند از :

  • افرادی که یک یا چند دندان خود را به صورت کامل از دست داده اند.
  • شرایط فک مناسب باشد و از استخوان کافی برای قرار دادن پایه ایمپلنت برخوردار باشد.
  • بافت لثه و دهان سالم و بدون عفونت باشد.
  • فرد به بیماری های خاص که با درمان ایمپلنت در تضاد هستند مبتلا نباشد.
  • به دلیل از دست رفتن دندان ها در صحبت کرد و غذا خوردن با مشکل روبرو باشد.
  • امکان استفاده از دندان مصنوعی وجود نداشته باشد و یا از استفاده دندان مصنوعی رضایت وجود نداشته باشد.
  • به مواد مخدر و مصرف شدید سیگار اعتیاد نداشته باشد.
  • بتواند متناسب با ایمپلنت برنامه غذایی خود را تغییر دهد.

نحوه مراقبت و تمیز کردن ایمپلنت دندان

نحوه مراقبت و تمیز کردن ایمپلنت دندان بسیار مهم و حیاتی است.

کاشت دندان برای چه کسانی مناسب نیست؟

به‌طور ۱۰۰ درصد نمی‌توان گفت جراحی  ایمپلنت دندان برای همه موفق خواهد بود. همچنین به‌طور دقیق نمی‌توان گفت ایمپلنت دندان برای چه کسانی ممنوع است. بنابراین برای پیشگیری از جراحی ناموفق، حتما باید پزشک متخصص ایمپلنت این موارد را بررسی کند. افراد بسیاری که تا چندی قبل منع ایمپلنت دندان داشتند، با توجه به پیشرفت‌های علم پزشکی، امروزه می‎‌توانند ایمپلنت کنند.
در ادامه چند مورد از افرادی که باید در انجام ایمپلنت احتیاط کنند را نام می‌بریم.

  •  ایمپلنت دندان برای افراد سیگاری انجام نمی‌گیرد، چون سیگار کشیدن ریسک ناموفق بودن کاشت ایمپلنت دندان را افزایش می‌دهد.
  •  کاشت دندان برای افرادی که از عفونت‌های دهانی رنج می‌برند نیز انجام نمی‌شود. چون، عفونت ریسک لق شدن ایمپلنت دندان را افزایش می‌دهد.
  • ایمپلنت دندان برای بانوان باردار به خودی خود منع ندارد. اما کاشت ایمپلنت دندان جراحی دارد و بهتر است به دلیل احتمال بروز خطر حین جراحی، از آن پرهیز کنید.
  • انجام ایمپلنت دندان برای افرادی که در پروسه رادیوتراپی فک و صورت قرار دارند، ممنوعیت دارد.
  • اگر هنوز در سنی هستید که رشد استخوان فک شما متوقف نشده، نباید ایمپلنت دندان انجام دهید. در غیر این صورت امکان لق شدن ایمپلنت دندان وجود دارد.
  • برای کسانی که دندان قروچه می‌کنند کاشت دندان در بلندمدت موفق نخواهد بود. زیرا به‌خاطر فشارهای وارده، امکان آسیب به ایمپلنت دندان و کاهش عمر آن وجود دارد.
    باید بدانید بسیاری از این موارد قابل حل هستند. پس اگر هر یک از این موارد شامل حال شما می‌شود ناامید نشوید، کافی است همین الان با متخصصان ما مشورت کنید.

طول عمر ایمپلنت دندانی چقدر است؟

ماندگاری و طول عمر ایمپلنت دندان به طور متوسط بین ۲۰-۲۵ سال است. هرچند ماندگاری ایمپلنت دندان برخی افراد با بیماری‌های خاص مانند دیابت و یا افراد سیگاری ممکن است کمتر از دیگران باشد. اما با چکاپ منظم توسط متخصص ایمپلنت حاذق و رعایت بهداشت دهان و دندان می‌توان عمر آن را افزایش داد.

ایمپلنت دندان برای بیماران دارای فشارخون

کاشت دندان برای بیماران دارای فشارخون امکان پذیر است؟

هزینه و قیمت کاشت دندان چگونه محاسبه می‌شود؟

هزینه کاشت دندان بسیار متغیر است و عموما به عوامل زیر بستگی دارد:

  • تخصص دندانپزشک
  • موقعیت جغرافیایی مرکز دندانپزشکی
  • تعداد واحد‌های مورد نیاز برای ایمپلنت دندان
  • ضرورت انجام جراحی لیفت سینوس
  • ضرورت انجام پیوند استخوان
  • نوع ایمپلنت دندان مصرفی و برند آن
  • نوع ایمپلنت(ثابت یا اوردنچر)
  • درمان های جانبی مانند درمان عفونت لثه، پوسیدگی دندان و غیره

آیا ایمپلنت درد دارد؟

خیر، ایمپلنت به خودی خود فاقد درد است، به خصوص اگر یک یا دو واحد و در یک استخوان باکیفیت و مقدار مناسب انجام شود. اما در موارد پیشرفته که نیازمند زمان زیاد کار است ممکن است در آخر کار که بی‌حسی کم می‌شود، فرد مقداری ناراحتی احساس کند که آن هم با مصرف مسکن برطرف می شود.
عموما ترس از جراحی ایمپلنت به علت شکل و شمایل کار است، چرا که یک جسم شبیه به پیچ در داخل استخوان فک پیچ می‌شود، اما این هیچ ربطی به درد حین و بعد از کار ندارد و ایمپلنت عموما درمانی بدون درد است. از نظر شرایط بعد از کار هم عموما درد و تورم کمی در ناحیه ایجاد می‌شود که با مصرف مسکن قابل پیشگیری است.
همچنین انجام درمان کاشت دندان در آرام‌بخشی و حتی بیهوشی قابل انجام است. آرام‌بخشی فرایند بسیار راحتی بوده که بوسیله آن بیمار در حالت خواب قرار گرفته و هیچ چیزی از درمان را به خاطر نمی‌آورد، و به تبع آن بیمار احساس راحتی و بی‌دردی خواهد داشت.
در کلینیک دندانپزشکی تخصصی دکتر روشن طلب امکان انجام درمان کاملا بدون درد تحت بی‌حسی موضعی و توسط متخصصین مجرب وجود دارد.

ایمپلنت بدون درد

آیا جراحی ایمپلنت درد دارد؟ آیا باید نگران درد بعد از جراحی ایمپلنت باشید؟

آیا به تعداد دندان کشیده شده، ایمپلنت لازم است؟

خیر، بسته به شرایط، تعداد پایه ها متغیر است. اگر یک دندان از دست رفته است، یک پایه و یک روکش. اگر دو دندان از دست رفته، به طرز مشابه دو پایه و دو روکش قرار می‌گیرد که معمولا این روکش‌ها به هم متصل می‌شوند که از گردش آنها جلوگیری شود. اما در موارد بالاتر از دو دندان، مثلا زمانی که سه دندان از دست رفته باشد، در آن صورت می‌شود با قراردهی دو پایه و سه روکش و تشکیل یک بریج یا پل، ناحیه را بازسازی کرد، که باز هم این مورد به مقدار استخوان موجود و موقعیت دندان بستگی دارد. در مواقعی که کل دندانهای فک از بین رفته‌اند، به طور معمول برای بازسازی فک بالا، هشت عدد، و برای فک پایین هم مقدار شش تا هشت عدد ایمپلنت لازم است.
در صورتی که فک بالا با هشت عدد پایه قابل بازسازی باشد، در آن صورت دوازده عدد روکش بر روی این هشت پایه قرار می‌گیرد و چهار روکش اضافه‌تر روی اینها وصل خواهد شد. برای فک پایین شرایط یک مقدار متفاوت است. در صورت وجود استخوان کافی، همین مقدار معمول هشت پایه و دوازده روکش، و در صورت نبود استخوان، معمولا پنج تا شش عدد پایه قرار داده می‌شود و تعدادی روکش متناسب با فک بالا بر روی آن سوار می‌شود.

چطور کاشت دندان موفقیت آمیزی داشته باشیم؟

شاید برای شما سوال باشد و یا بخواهید که بهترین ایمپلنت ممکن را دریافت کنید. در این صورت بهترین حالت‌های ممکن از این قرار است:

1. از زمان کشیدن شما زمان زیادی نگذشته باشد. زمان حدودا سه تا شش ماه مدت زمان مناسبی است و بعد از آن تحلیل رخ می‌دهد.
2. از ایمپلنت‌های دارای مارک معتبرتر استفاده کنید. مثلا ایمپلنت‌های سوئیسی مارک اشترومن برند بسیار معتبری محسوب میشود، و یا از ایمپلنت‌های آلمانی NDI و BEGO . بعد از اینکه مارک مناسب هم انتخاب شد مهم است که ایمپلنت توسط متخصص خودش انجام بشود یعنی جراحی را جراح انجام دهد و نه دندانپزشک عمومی، و قسمت پروتز یا روکش را هم متخصص پروتز انجام دهد.
3. در نهایت روکش ایمپلنت می‌تواند فلزی سرامیکی و یا تمام سرامیکی باشد. به طور معمول روکش فلزی سرامیکی انتخاب می‌شود چرا که ساختارهای زیرین همگی از جنس فلز هستند و توجیهی برای استفاده از تمام سرامیک نیست، اما در صورت خواست بیمار تمام سرامیک هم قابل استفاده است.
در کلینیک تخصصی ایمپلنت دکتر روشن طلب متخصصان جراحی فک و صورت، متخصص لثه، متخصص جراحی ایمپلنت و متخصص پروتز ایمپلنت حضور دارند، و شما هر زمان بخواهید برای مشاوره و دریافت بهترین درمان می‌توانید مراجعه کنید. همچنین مجموعه‌ای از مارک‌های خوب و اقتصادی بازار در کلینیک دکتر روشن طلب موجود است که می‌توانید با کسب اطلاع از جزئیات و قیمت‌های مختلف آنها، انتخاب مناسبی را داشته باشید.

خدمات کلینیک دندانپزشکی دیجیتال پاسارگاد

گروه دندانپزشکی دکتر روشن‌طلب

انجام خدمات به شرح ذیل می‌باشد :
🔸️ کاشت ایمپلنت بدون درد زیر سه دقیقه
🔸️کاشت ایمپلنت فلپ لس یا بدون جراحی و بدون بخیه زیر سه دقیقه
🔸️ کاشت ایمپلنت فوری ( کشیدن و کاشت همزمان )
🔸️ ایمپلنت All On 4
🔸️ ایمپلنت ساب پریوستئال
🔸️ ایمپلنت دیجیتال و ساخت روکش دیجیتال
🔸 و کلیه درمان‌های عمومی و تخصصی

ارائه خدمات دندانپزشکی با کمترین درد و ناراحتی و با بهترین کیفیت
استفاده از پیشرفته ترین تجهیزات و بکار گیری مدرن ترین متدهای روز دندانپزشکی در هر یک از درمانهای ایمپلنت، لمینت، ونیر، بلیچینگ (سفیدکردن دندانها)، جراحی های لثه و درمان ریشه

سوالات متداول

آیا جراحی ایمپلنت دندان درد دارد؟

در حین عمل تحت بی حسی موضعی قرار دارید پس دردی نخواهید داشت. پس از برطرف شدن تاثیر بی حسی پس از عمل، درد و ناراحتی در افراد مختلف متفاوت است اما به طور کلی بیشتر مردم آن را شبیه درد دندان کشیدن توصیف میکنند. با سرما دهی (گذاشتن یخ پیچیده شده داخل حوله بر روی پونه) میتوانید درد و ورم را کمتر کنید. همچنین مصرف مسکن به برطرف شدن درد کمک میکند.

مراقبت های بعد از ایمپلنت چیست ؟

در ساعت های ابتدایی باید دراز بکشید و از فعالیت های سنگین خودداری کنید.
یک کیسه یخ را بر روی صورت در محل جراحی قرار دهید و هر ۱۰ دقیقه بردارید به طور متناوب هر ۱۰ دقیقه این کار را انجام دهید. تا ۲۴ الی ۴۸ ساعت یخ بگذارید و بعد از این مدت حوله ی گرم قرار دهید.
در تغذیه ی خود باید نکاتی را توجه کنید به طور مثال نباید نوشیدنی های داغ مانند چایی استفاده کنید و یا غذاهای سفت که نیاز به جویدن زیاد دارند، استفاده نشود.
سیگار و مشروبات الکلی استفاده نشود.
تا ۴۸ ساعت ورزش های شدید انجام ندهید.

جوش خوردن دندان ایمپلنت چقدر طول می‌کشد؟

معمولاً ۳ تا ۶ ماه طول می‌کشد تا دندان ایمپلنت به استخوان فک کاملاً جوش بخورد. هر چه به توصیه جراحتان بهتر عمل کنید و از دندان ایمپلنت‌شده بهتر مراقبت کنید، روند جوش خوردن ایمپلنت دندان سریع‌تر انجام می‌شود.

میزان موفقیت ایمپلنت دندان چه قدر است؟

عوامل مختلفی از جمله شرایط فک و استخوان مراجعه کننده، توانایی متخصص، نوع ایمپلنت و … بر موفقیت درمان ایمپلنت اثر دارند. نتایج و گزارش های بدست آمده و بررسی های آماری نشان می دهد بیش از ۹۸ درصد درمان های ایمپلنت برای افراد مختلف با موفقیت همراه بوده است.
اگر فرد مراقبت های مناسب را در مورد ایمپلنت انجام دهد، علاوه بر اینکه احتمال موفقیت درمان را به سمت صد در صد پیش می برد.

در صورت آلرژی به فلز، می‌توان ایمپلنت کاشت؟

بله برای این افراد نیز امکان کاشت دندان فراهم است. تفاوت در نوع جنس ایمپلنت مورد استفاده خواهد بود. اگر تشخیص داده شود که فرد نسبت به فیکسچر و پایه های فلزی آلرژی دارد، متخصص به او روش جایگزینی را پیشنهاد می کند که شامل استفاده از فیکسچر و پایه زیرکونیا می باشد.
زیرکونیا مانند مواد فلزی زیست سازگاری بالایی با بدن دارد اما غیر فلزی است. سطح استحکام و مقاومت این پایه ها نیز خوب و مناسب می باشد و در این زمینه نگرانی وجود ندارد. احتمال عفونت این پایه ها نسبت به پایه های فلزی کمتر است چرا که تجمع پلاک کمتری را به همراه دارند. در مورد بیمارانی که لثه تحلیل رفته و نازک دارند این پایه ها نمای بدی ایجاد نمی کند و مانند پایه های فلزی سبب تغییر منفی در چهره افرادی با این ویژگی نمی شود.
البته باید بدانید طول عمر این پایه ها نسبت به پایه های فلزی کمتر است و برای افرادی که دندان قروچه دارند مناسب نمی باشد و احتمال ترک خوردن آنها وجود دارد.

کلام آخر

در پایان باید بگوییم که کار جراحی کاشت دندان باید حتماً توسط متخصص حاذق و ماهر انجام شود تا مشکلی برای لثه و دندان ها به وجود نیاید.

درصورتی‌که نیاز به مشاوره در خصوص کاشت دندان به روش سنتی و ایمپلنت دیجیتال دارید، می‌توانید از طریق راه‌های ارتباطی، با مرکز تخصصی کاشت دندان دکتر روشن طلب بهترین دکتر ایمپلنت تماس حاصل فرمایید. ما بهترین مشاوره را در حوزه کاشت دندان به شما خواهیم داد.

اگر تا کنون عمل کاشت ایمپلنت دندان انجام داده‌اید، خوشحال می‌شویم تجربیات ارزشمند خودتان را با ما در زیر این مقاله به اشتراک بگذارید. اگر هنوز در مورد مطالب گفته شده برای شما سؤال یا ابهامی وجود دارد، با مطرح‌کردن آن در زیر این مقاله در سریع‌ترین زمان ممکن به جواب آن دست پیدا کنید.

ویزیت آنلاین و رایگان

امکان طرح سوال و مشکل دندانپزشکی در واتس اپ و دریافت پاسخ

هنگام در نظر گرفتن نوع ایمپلنت، مهم است که به یک متخصص ایمپلنت دندان مراجعه کنید تا تعیین کند، چه نوع ایمپلنتی برای نیازهای دندانی شما مناسب است؛ به همین جهت، برای رفع ابهامات و سوالات خود در مورد ایمپلنت دندان با کلینیک دندانپزشکی پاسارگاد در ارتباط باشید تا مشاوره لازم را دریافت کنید.

کلینیک تخصصی پاسارگاد در راستای مسئولیت مدنی و پزشکی خود درباره ارتقا سلامت و بهداشت دهان و دندان اقدام به راه‌اندازی امکان ویزیت و مکالمه با پزشکان خود را در پیام‌رسان واتس‌اپ مهیا کرده است.

کلینیک دندانپزشکی پاسارگاد، به صورت آنلاین، اقدام به ویزیت رایگان مراجعانی می کند که نیازمند درمان بوده ولی امکان مراجعه حضوری ندارند. این ویزیت آنلاین، از طریق تماس تصویری یا پیام متنی صورت می‌گیرد. تعدادی از متقاضیان به صورت تخصصی و در یک فضای کاملاً دوستانه توسط دکتر روشن طلب ویزیت و معاینه خواهند شد.

اگر در مورد درمان ایمپلنت دندان سوالی دارید و قصد گرفتن وقت برای مشاوره دارید، تیم دندانپزشکی ما آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند. اگر می خواهید برای مشاوره برنامه ریزی کنید، همین امروز با ما تماس بگیرید.

01332134831-6
X