دندان مصنوعی ثابت بر پایه ایمپلنت

دندان مصنوعی ثابت بر پایه ایمپلنت می تواند به نگرانی ها و مشکلات ناشی از لغزیدن و سر خوردن پروتزهای دندانی متحرک شما پایان دهد. آیا لق بودن دندان مصنوعی تان شما را آزار می دهد؟ آیا در غذا خوردن و صحبت کردن همانند گذشته، مشکل دارید؟ خبر خوشی برایتان داریم. کنجکاو شدید که در مور این پروتزهای ثابت بیشتر بدانید؟ با مطالعه مطلب امروز، پاسخ اکثر سوالات احتمالی خود مانند دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت چیست؟ و گذاشتن دندان مصنوعی ثابت چه مزایای را برای بیمار به همراه دارد را دریافت خواهید کرد. از همراهی شما تا انتهای مطلب بسیار سپاسگزاریم.

دندان مصنوعی ثابت بر پایه ایمپلنت چیست؟

یکی از روش های نصب پروتزهای مصنوعی، دندان مصنوعی ثابت بر پایه ایمپلنت است به وسیله تعدادی پایه ایمپلنت روی استخوان فک قرار می گیرند. تفاوت این روش با دندان مصنوعی سنتی وجود پایه های ایمپلنت است که قدرت جویدن و خوردن غذا را بسیار افزایش داده و کارایی و دوام بیشتری دارد. استفاده از روش کاشت دندان مصنوعی با پایه ایمپلنت بیشتر به افرادی پیشنهاد می‌شود که تمام دندان‌های یک فک و یا هر دو فک خود را از دست داده‌اند.

ایمپلنت دندان نیز یک روش برای بازیابی دندان از دست رفته را با ریشه دندان مصنوعی و پروتز دندان جایگزین است. ایمپلنت که یک ریشه مصنوعی است از پیچ تیتانیومی تشکیل شده است که به استخوان فک متصل می شود و با استخوان اطراف جوش می خورد و به عنوان تکیه گاه برای پروتز دندان عمل می‌کند.

دندان مصنوعی ثابت چگونه در لثه جایگذاری می‌شود؟

دندان مصنوعی ثابت یا ایمپلنت دندانی متشکل از سه بخش اصلی است که در مراحل مختلف در لثه نصب می‌شوند.

مرحله اول: کشیدن دندان و کاشت فیکسچر

اولین مرحله برای نصب دندان مصنوعی، خارج کردن ریشه دندان قدیمی است. چرا که جایگزین ریشه یک جسم فلزی است که می‌تواند به‌خوبی با استخوان لثه همخوانی پیدا کند و به عبارتی در آن تثبیت شود. پس از نصب جسم فلزی درون لثه، باید اجازه داد تا بافت لثه ترمیم شده و جسم فلزی در استخوان جوش بخورد.

مرحله دوم: قالب‌گیری

پس از گذشت 3 الی 6 ماه می‌توان مراحل قالب گیری را برای نصب روکش سرامیکی روی دندان مصنوعی ثابت انجام داد. لابراتوار می‌تواند، یک روکش سرامیکی بسیار باکیفیت که دوام عالی دارد را بسازد.

مرحله سوم: نصب روش‌ها بر پایه های ایمپلنت

پس از آماده سازی روکش‌ها، دندانپزشک پروتز را روی پایه‌های کاشته شده در فک شما شما تثبیت می‌کند.

ارائه خدمات دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت در رشت، تهران و اصفهان و استانبول

دندانپزشک متخصص در اجرای کاشت ایمپلنت تأثیر زیادی در موفقیت و عدم موفقیت جراحی شما خواهد داشت.  انتخاب یک مرکز دندانپزشکی معتبر و دارای متخصصین خبره، اطمینان شما از داشتن جراحی موفق بالا می برد. گروه دندانپزشکی دکتر روشن طلب یکی از بهترین و معتبر ترین مراکز دندانپزشکی است که کلیه خدمات دندان مصنوعی ثابت و متحرک را ارائه می‌کند.

کاشت فوری دندان

در این مقاله می خواهیم درباره ایمپلنت فوری، معایب و مزایای آن، شرایط استفاده و مراحل ایمپلنت فوری برایتان بگوییم.

مزایای دندان مصنوعی ثابت بر پایه ایمپلنت

  • دارای عملکردی مانند دندان‌های طبیعی
  • دراری استحکام و دوام بیشتر نسبت به دندان مصنوعی متحرک
  • زیباتر شدن ظاهر و لبخند
  • ساده تر شدن عمل جویدن و گاز زدن غذا‌ها
  • بالا بردن قدرت جویدن و خوردن غذا
  • ثابت بودن و نداشتن لغزش پروتز ها در دهان
  • عدم نیاز به در آوردن در هنگام خواب
  • جوش خوردن ایمپلنت‌های از جنس تیتانیوم در فک

محدودیت های دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت

جایگزین‌های بسیار زیادی برای دندان‌ها از دست رفته بوجود آمده‌اند که هر کدام دارای مزایا و معایبی می‌باشند. پیش از هرچیزی باید مطمئن شوید که فک شما مناسب استفاده از این روش کاشت می‌باشد یا خیر. باید طی معاینه‌ای بررسی شود که تراکم استخوان کافی در فک شما برای قرار گرفتن پایه ایمپلنت در آن وجود داشته باشد. در صورتی که فک شما مناسب این کاشت نباشد، استفاده از دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت برای شما گزینه خوبی نخواهد بود.

همچنین انتخاب دندانپزشک متخصص در این حوزه می‌تواند تاثیر به سزایی در موفقیت جراحی شما داشته باشد. مطمئن شوید که پروتز دندان بر پایه ایمپلنت توسط فرد متخصصی صورت می‌پذیرد.

تفاوت بین دندان مصنوعی ایمپلنت ثابت و پروتز معمولی چیست؟

پروتزهای معمولی جایگزین دندان های از دست رفته می شوند و تا حدی عملکرد جویدن و صحبت کردن را بازیابی می کنند. آنها در اصل برای بازگرداندن ظاهر شما طراحی شده اند و از نظر ساختاری قادر به بازیابی عملکرد دندان شما نیستند. این به این دلیل است که فک شما پس از، از دست دادن دندان‌ها مجدداً جذب استخوان می‌شود. بدون تحریک مناسب از ریشه دندان، استخوان فک شما به زوال ادامه می‌دهد و باعث تغییر شکل فک‌ها می‌شود و در نهایت باعث می‌شود که پروتز شما دیگر مناسب نباشد.

از طرف دیگر پروتزهای ایمپلنت ثابت جایگزین دندان های از دست رفته شما می شوند و در عین حال عملکرد آنها را نیز بازیابی می کنند. با قرار دادن ایمپلنت های دندانی در استخوان فک، استخوان تحریک لازم را برای جلوگیری از بازجذب استخوان دریافت می کند. علاوه بر این، ایمپلنت ها به استخوان می چسبند و استحکام و عملکرد مشابه دندان های طبیعی شما را ارائه می دهند. همچنین، از آنجایی که فک شما در نتیجه بازجذب استخوان تغییر نمی‌کند، پروتزهای مصنوعی شما به تناسب خود ادامه می‌دهند و نیازی به تنظیم مداوم آنها نخواهید داشت.

بهترین جایگزین دندان از دست رفته

بهترین جایگزین دندان از دست رفته، چه درمانی است؟

آیا در دندان مصنوعی ایمپنت به پیوند استخوان نیاز خواهد بود؟

در برخی موارد، پیوند استخوان فک ممکن است برای اطمینان از نتیجه درمانی موفقیت آمیز ضروری باشد. زمانی که دندان‌ها برای مدت طولانی از دهان از بین رفته باشند، استخوان‌های فک می‌توانند تحلیل رفته و باعث کاهش توده استخوانی شوند. اگر استخوان کافی برای چسباندن ایمپلنت ها وجود نداشته باشد، به احتمال زیاد دچار شکست می شوند. برای جلوگیری از این عارضه، از پیوند استخوان برای تکمیل توده استخوانی قبل از کاشت ایمپلنت دندان استفاده می شود. 

پیوند استخوان چیست؟

اگر به پیوند استخوان نیاز پیدا کنید، نگران نشوید زیرا این روش نسبتاً آسان است. در حین پیوند استخوان، بافت استخوانی از جایی در بدن شما گرفته می شود یا ماده مصنوعی که از قبل ساخته و آماده شده است، در ناحیه کمبود توده استخوان قرار می گیرد. این بافت بدن یا مواد مصنوعی که در لثه قرار می گیرد به تدریج باعث رشد استخوان جدید و افزایش توده استخوانی می شود و امکان قرار دادن ایمپلنت های دندانی را فراهم می کند.

ایمپلنت بهتر است یا دندان مصنوعی؟

در این مقاله به مقایسه کامل این دو روش می‌پردازیم تا بتوانید مناسب‌ترین انتخاب را داشته باشید.

انواع دندان مصنوعی ثابت

دندان مصنوعی ثابت از نظر نوع ایمپلنت به دو گروه تقسیم‌بندی می‌شوند:

دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت میله‌ای

در این نوع پروتزها همان‌طور که از نام آن‌ها مشخص است، دندانپزشک از نوارهای نازک میله‌ای‌شکل استفاده و آن‌ها را به ایمپلنت متصل می‌کند. از طرف دیگر دندان مصنوعی با اتصال به میله در جای خود به صورت محکم فیکس می‌شود.

دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت‌ توپی

در این نوع از دندان‌های مصنوعی هر ایمپلنت کاشته شده در استخوان قسمتی فلزی دارد که به قسمت مربوطه در دندان مصنوعی متصل می‌شود. در بیش‌تر دندان‌های مصنوعی این اتصالات به شکل توپی هستند.

آیا امکان جویدن غذا با دندان مصنوعی ثابت وجود دارد؟

یکی از سوالات رایجی که از سوی افراد در مورد دندان مصنوعی ثابت پرسیده می‌شود، این است که آیا می‌توانند با این دندان مصنوعی به خوبی غذا میل کنند؟

جواب بله است. دندان مصنوعی ثابت اگر به‌درستی در لثه ساخته شده باشد و از کیفیت بالایی نیز برخوردار باشد، می‌تواند برای جویدن غذا مانند دندان معمولی مورد استفاده قرار گیرد و هیچ تفاوتی وجود ندارد.

دندان مصنوعی ثابت چقدر دوام می‌آورد؟

طول عمر دندان مصنوعی ثابت یا اوردنچر بستگی به نکات مراقبتی دارد که رعایت می‌کنید. اگر می‌خواهید طول عمر دندان‌های مصنوعی خودتان را افزایش دهید، باید هر روز از آن‌ها مراقبت کنید. اگر به نکات مراقبتی توجه داشته باشید، طول عمر این دندان‌ها حتی به 20 سال نیز می‌رسد.

هزینه دندان مصنوعی ثابت

قیمت دندان مصنوعی ثابت، براساس فاکتورهای متعددی تعیین شود. در ادامه عوامل موثر بر قیمت دندان مصنوعی ثابت را آورده‌ایم:

  • نوع برند ایمپلنت انتخاب شده
  • مرکز درمانی که این کار را انجام می‌دهد
  • برند پروتز مورد استفاده
  • تعداد پایه‌های ایمپلنت کاشته شده

در این مقاله در پاسخ به سوال دندان مصنوعی ثابت چیست؟ توضیحاتی را به شما ارائه کردیم. این دندان‌های مصنوعی در واقع همان ایمپلنت‌های دندانی هستند که امکان جابجایی آن‌ها وجود ندارد. به همین خاطر به آن‌ها دندان مصنوعی ثابت گفته می‌شود.

گروه دندانپزشکی دکتر روشن طلب، با استفاده از بهترین متخصصان پروتز و جراحان فک و صورت بالاترین کیفیت را در زمینه دندان مصنوعی ثابت برای شما ارائه می‌کند. از طرفی در گروه دندانپزشکی دکتر روشن طلب می‌توانید هزینه دندان مصنوعی ثابت خود را به صورت اقساطی بپردازید.

تعداد ایمپلنت لازم برای بیماران کاملا بی دندان

اگر کاملا دندان های خود را از دست داده اید و دیگر دندانی در دهان ندارید نگران نباشید؛ زیرا می توانید با انجام ایمپلنت به راحتی صاحب دندان هایی زیبا شوید

سوالات متداول

آیا دوام ایمپلنت دندان نیز مشابه با دندان طبیعی است؟

با توجه به اینکه عملکرد ایمپلنت همانند دندان طبیعی می باشد، به همین خاطر بعد از کاشت ایمپلنت دندان مانند دندان های طبیعی خود از آن مراقبت کنید. اگر بهداشت دهان و دندان خود را به درستی رعایت کنید و همچنین به تمام دستورالعمل های متخصص دندانپزشک خود توجه نمایید، ایمپلنت دندان می تواند دائمی باشد و تا پایان عمر بدون هیچگونه مشکلی، عملکرد بی نظیر خود را ایفا کند. همچنین تاج دندان ایمپلنت نیز دارای دوامی بین 10 الی 15 سال می باشد که با رعایت بهداشت دهان و دندان طول عمر آن بیشتر نیز خواهد شد.

آیا کاشت ایمپلنت دندان در افراد با تراکم پایین استخوان ممکن است؟

از آنجا که موفقیت درمان ایمپلنت دندان تا حد زیادی به استخوانی که ایمپلنت در آن قرار می ‌گیرد بستگی دارد، در افراد با تراکم پایین استخوان احتمالا لازم است پیوند استخوان قبل از کاشت ایمپلنت انجام شود. این عمل معمولا به طور جداگانه و قبل از کاشت ایمپلنت انجام شده که باید به طور کامل بهبود یابد تا بتوان ایمپلنت دندان را قرار داد.

تعداد ایمپلنت‌های لازم بر چه اساس مشخص می‌شود؟

این تعداد بر اساس تراکم استخوان فک، سلامت لثه‌ها، تعداد دندان‌های از دست رفته و ساختار کلی فک شما مشخص می‌شود.

کلام آخر

به طور کلی دندان‌ مصنوعی ثابت نسبت به نوع متحرک از نظر زیبایی، کارایی و راحتی ارجحیت دارد و در میان بیماران محبوب‌تر است. این دندان‌ها موقع صحبت کردن و یا غذا خوردن به صورت محکم در جای خود فیکس و ثابت هستند و بیمار به هیچ عنوان احساس وجود یک جسم خارجی متحرک را داخل دهان خود ندارد. این دندان‌ها طی دو مرحله جراحی با فاصله زمانی چند ماهه داخل دهان بیمار قرار داده می‌شوند.

ویزیت آنلاین و رایگان

امکان طرح سوال و مشکل دندانپزشکی در واتس اپ و دریافت پاسخ

بسیاری از افراد برای حل این مسئله دندان مصنوعی را انتخاب می کنند اما غافل از اینکه حتی با پیشرفت دندانپزشکی در سال ‌های اخیر، دندان های مصنوعی یا انواع پروتزهای مصنوعی همچنان می ‌توانند به مرور زمان با کوچک شدن استخوان فک تناسب خود را از دست بدهند. این به این دلیل اتفاق می ‌افتد که استخوان دیگر محرک دندان ‌های طبیعی را ندارد و سلول‌ های پیرتر نمی ‌توانند با سرعت دوباره بازسازی شوند. کلینیک تخصصی پاسارگاد در راستای مسئولیت مدنی و پزشکی خود درباره ارتقا سلامت و بهداشت دهان و دندان اقدام به راه‌اندازی امکان ویزیت و مکالمه با پزشکان خود را در پیام‌رسان واتس‌اپ مهیا کرده است.

کلینیک دندانپزشکی پاسارگاد، به صورت آنلاین، اقدام به ویزیت رایگان مراجعانی می کند که نیازمند درمان بوده ولی امکان مراجعه حضوری ندارند. این ویزیت آنلاین، از طریق تماس تصویری یا پیام متنی صورت می‌گیرد. تعدادی از متقاضیان به صورت تخصصی و در یک فضای کاملاً دوستانه توسط دکتر روشن طلب ویزیت و معاینه خواهند شد.

اگر در مورد ایمپلنت دندان سوالی دارید و قصد گرفتن وقت برای مشاوره دارید، تیم دندانپزشکی ما آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند. اگر می خواهید برای مشاوره ایمپلنت دندان برنامه ریزی کنید، همین امروز با ما تماس بگیرید.

01332123208-9

3 دیدگاه در ”انواع دندان مصنوعی ثابت بر پایه ایمپلنت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X